2023 yılı 2.Bölge 3. Sağlık Hizmet Bölgesi ASKOM ( Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu ) Toplantısı Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde Hakkari Devlet Hastanesi Toplantı salonunda gerçekleşti.
01 Kasım 2023

Toplantı Bitlis, Van, Hakkari,
Ağrı, Muş
2.bölge illerimizin il sağlık müdürleri, acil sağlık hizmetleri başkanları ve il ambulans servisi ve hastane başhekimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda Bölgedeki acil sağlık hizmetleri ve sağlık hizmetleri sunumunun daha da etkin ve kaliteli bir hale getirilmesine sevk sisteminin daha işlevli hale gelmesi için işbirliği ,iletişimin arttırılması ve eğitim süreçleri konuşuldu.