“2023 Yılı Sağlık Hizmetleri” hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
12 Ocak 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa Ekici başkanlığında, Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. İsmail Toklu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yılmaz Uzun, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Sinan Durmuş ve hastanelerimizin yöneticileri ile birlikte ilimiz “2023 Yılı Sağlık Hizmetleri” hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Müdürlüğümüz yöneticileri ve kamu hastanelerimizin başhekimlerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasında; İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa Ekici “Hastanelerimizde yapılan iyileştirmeler, sağlık hizmetinin aksatılmadan devamı için oldukça önemli. Birinci önceliğimiz her zaman vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Bu noktada özverili çalışmalarınızdan dolayı siz değerli yönetim ekibime ayrıca teşekkür ederim.” dedi.
Sağlık yatırımlarına gösterdikleri öneme vurgu yapan Ekici, “Bildiğiniz gibi sağlık yatırımlarımıza her geçen gün çok daha fazlasını katarak ilerliyoruz. 2024 yılında Bitlis’li vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetlerine ulaşımını daha da kolaylaştıracak tüm gerekli koşulların sağlanması adına adımlarımızı atmaya devam edeceğiz.” diyerek Bitlis’li vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetlerine kolay ulaşımı noktasında çalışmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

  • Makam
  • Makam
  • Makam
  • Makam