Türkiye' nin Sağlık alanında ki En Büyük Bağışı
14 Mayıs 2024

Bugün, Bitlis imiz için sağlık hizmetlerimizin daha da ileriye taşınması adına önemli ve büyük bir adımı birlikte atmaktan, Türkiye' nin Sağlık alanında ki En Büyük bağışını almaktan mutluluk duyuyoruz.

Bitlis'imizin sağlık altyapısını güçlendirecek olan 300 servis yataklı, 58 yoğun bakım yataklı, 25 palyatif yataklı toplam 383 yataklı olan;  ihtiyac halinde 517 yatak kapasitesine çıkabilecek modern yapı ve mimarili BİTLİS EREN DEVLET HASTANE si ve Lojman yapımı için Sağlık Bakanlığı ve Eren Ailesi arasında protokol imza töreni gerçekleşti.

Sağlık hizmetlerindeki kalite ve erişilebilirlik açısından büyük öneme sahip olan bu hastane, şehrimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılayacak, daha geniş kapsamlı hizmet sunacak ve vatandaşlarımıza daha iyi bir sağlık hizmeti sunma imkanı sağlayacaktır.
Bu önemli projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Sayın Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca olmak üzere, Eren Ailesi adına Ahmet Eren’e, Sayın Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz’e, Sayın Milletvekilimiz Turan Bedirhanoğlu’na, Sayın Valimiz Erol Karaömeroğlu’na, Belediye Başkanımız Nesrullah Tanglay'a İl Başkanımız Av. Kadir Köstekçi’ye, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Ekici’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bitlis'imizin daha sağlıklı ve güçlü bir geleceği için atılan bu adımla birlikte, hep birlikte daha güzel günler göreceğimize inancımız tamdır.

Saygılarımla.

• Eren Holding